Brasserie Old School
                                                                                                          Terras tot aan de Sluis

Welkom in ons restaurant 

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, hoera hoera👑🎉🍰

serveren wij bij iedere koffie een oranjebittertje !Na 2 jaar intensief verbouwen en restaureren van het voormalige schoolgebouw uit 1869 van de eerste Christelijke Nationale School van Oostwold en Midwolda, hebben we in mei 2017 trots de nieuwe deuren geopend van ons gezellige restaurant. Door het hoge orginele plafond en de schitterende hoge stalen ramen, is de warme, authentieke sfeer heel mooi behouden gebleven

 

De ligging van Brasserie Old School is schitterend, aan de ene kant ons grote terras tot aan de sluis van het Oldambtmeer,  met verbinding met de Waddenzee !! Aan de andere kant  gelegen aan de door fietsers en motorrijders geliefde Dollard-route.

Old School staat wat ons betreft ook voor mooie en lekkere dingen, zoals onze zelfgebakken appeltaart of de inmiddels beroemde "Gabi-taart",  (recept van onze oude buurvrouw;-)een biscuit bodem met meringe, gevuld met verse aardbeien en slagroom !

Ook op de lunch- en diner kaart staan ook een aantal old school gerechten, zoals een heerlijke vitello-tonnato (van vitender kalfsvlees uit het noorden) of rosbief van Gronings weiderund (en die hebben dan weer 200 dagen per jaar buitenlucht genoten, waar ze weer heel lekker van worden ;-)

Maar ook bijvoorbeeld een heerlijke Groningse mosterdsoep, en in de herfst bv. weer heerlijke pompoenensoep. Of een super lekkere veggie quiche van spinazie, cherry-tomaatjes en geitenkaas....Old School dus